Košarka Košarka/Vesti

Aukcija Fondacije Delije počinje u ponedeljak

Izvor: SD Crvena zvezda

Prva utakmica finalne serije KLS u kojoj je Crvena zvezda prikazala fanatsičnu igru i savladala FMP rezultatom 110:71 imala je i svoju uvertiru, ali i treće poluvreme. Specijalno dizajnirani crveno-beli dresovi za ovu priliku sa motivima najveće navijačke grupe na ovim prostorima naišli su na snažan odjek među Zvezdašima. Kako smo i najavili cilj takvih dresova nije estetske prirode, već je mnogo veći.

U ponedeljak 20. juna na zvaničnom profilu Fondacije Delije na sajtu Limundo počeće aukcija čiji je celokupan prihod namenjen srpskim porodicama i svetinjama na Kosovu i Metohiji. Motiva za učešće na aukciji ima na pretek, cilj je jasan, kao i snažna poruka koju KK Crvena zvezda i Delije i u ovoj prilici šalju.

KK Crvena zvezda mts poziva sve Zvezdaše dobrog srca, a znamo da ih ima puno u svim delovima sveta, da u skladu sa svojim mogućnostima aktivno učestvuju u ovoj aukciji. Specijalno dizajnirani dresovi su autentični, potpisani od strane igrača i i predstavljaju pravi raritet za sve kolekcionare. Motiv je ipak drugačiji, a to je pomoć srpskom narodu i svetinjama na Kosovu i Metohiji. Ne zaboravite da aukcija nije jedini način da budete aktivni donatori Fondacije Delije. Najpristupačniji način jeste slanje SMS poruke na broj 1817, a o svim načinima uplate priloga za rad Fondacije Delije možete da se informišete na sajtu organizacije.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama