Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda se debelo obrukala, Vojvodina vodi 1:0 u finalnoj seriji

Šta se dešava sa hokejašima Crvene zvezde, nikome nije jasno. Ali da definitivno nešto ne štima, to svi vide. Kada smo nakon poslednje prvenstvene utakmice Crvene zvezde i Vojvodine pisali da su sraman pristup utakmici i poraz dali Vojvodini vetar u leđa, bili smo u pravu. Večeras se to i obistinilo u prvom finalnom meču ova dva rivala za titulu prvaka Srbije.

Potpuno je neshvatljivo koliko su Zvezdini oklopnici odigrali katastrofalno, a posebno u odbrani gde su primali golove kao na traci i to nakon katastrofalnih grešaka. Ni vođstva od 1:0, 4:2 i 5:4 nisu bila dovoljna izabranicima Nikole Bere da meč privedu kraju i ostvare pobedu, te tako dođu na korak od 10. titule.

U sredu, od 20 časova i 30 minuta, naši hokejaši će morati da ulože velike napore ne bi li došli do izjednačenja u seriji i tako izborili majstoricu. A to, posle ovakvog večerašnjeg izdanja, neće biti ni malo lako. 

1:0 Sabadoš (Podunavac, Dragović)
1:1 M. Pušac (Vučurević)
1:2 Ćurčić (Mirkov)
2:2 Ivanović (Gvozdenović)
3:2 Leštarić (Podunavac, Sabadoš)
4:2 Podunavac (Dragović, Leštarić)
4:3 Babić (M. Pušac)
4:4 Vučurević (Radosavljević, M. Pušac)
5:4 Sabadoš (Dragović)
5:5 M. Pušac (Vučurević)
5:6 Radosavljević (M. Pušac)
5:7 Racić (Ćurčić, Babić)

SKHL Crvena zvezda – HK Vojvodina 5:7 (1:1, 3:2, 1:4)

Crvena zvezda: Ranković, Bodiš, Podunavac, U. Novaković, Leštarić, Dragović, Sabadoš, Anić, Španjević, Ivanović, Cvik, Mitrović, Mladenović, Gvozdenović, P. Novaković, Kerezović, Vdović, Stamatović.

Vojvodina: Padalista, Belić, N. Pušac, Đorđević, M. Pušac, Radosavljević, Vučurević, Milojković, Čengeri, Babić, Mirkov, Racić, Tomašević, Bugarski, Ćurčić, Danji, Lopušina. 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama