Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда се дебело обрукала, Војводина води 1:0 у финалној серији

Шта се дешава са хокејашима Црвене звезде, никоме није јасно. Али да дефинитивно нешто не штима, то сви виде. Када смо након последње првенствене утакмице Црвене звезде и Војводине писали да су сраман приступ утакмици и пораз дали Војводини ветар у леђа, били смо у праву. Вечерас се то и обистинило у првом финалном мечу ова два ривала за титулу првака Србије.

Потпуно је несхватљиво колико су Звездини оклопници одиграли катастрофално, а посебно у одбрани где су примали голове као на траци и то након катастрофалних грешака. Ни вођства од 1:0, 4:2 и 5:4 нису била довољна изабраницима Николе Бере да меч приведу крају и остваре победу, те тако дођу на корак од 10. титуле.

У среду, од 20 часова и 30 минута, наши хокејаши ће морати да уложе велике напоре не би ли дошли до изједначења у серији и тако изборили мајсторицу. А то, после оваквог вечерашњег издања, неће бити ни мало лако. 

1:0 Сабадош (Подунавац, Драговић)
1:1 М. Пушац (Вучуревић)
1:2 Ћурчић (Мирков)
2:2 Ивановић (Гвозденовић)
3:2 Лештарић (Подунавац, Сабадош)
4:2 Подунавац (Драговић, Лештарић)
4:3 Бабић (М. Пушац)
4:4 Вучуревић (Радосављевић, М. Пушац)
5:4 Сабадош (Драговић)
5:5 М. Пушац (Вучуревић)
5:6 Радосављевић (М. Пушац)
5:7 Рацић (Ћурчић, Бабић)

СКХЛ Црвена звезда – ХК Војводина 5:7 (1:1, 3:2, 1:4)

Црвена звезда: Ранковић, Бодиш, Подунавац, У. Новаковић, Лештарић, Драговић, Сабадош, Анић, Шпањевић, Ивановић, Цвик, Митровић, Младеновић, Гвозденовић, П. Новаковић, Керезовић, Вдовић, Стаматовић.

Војводина: Падалиста, Белић, Н. Пушац, Ђорђевић, М. Пушац, Радосављевић, Вучуревић, Милојковић, Ченгери, Бабић, Мирков, Рацић, Томашевић, Бугарски, Ћурчић, Дањи, Лопушина. 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама