Hokej Hokej/Izveštaji

Bruka u Pioniru – Zvezda poražena od Vojvodine

Nakon što su u polufinalu plej ofa IHL lige izgubili od Slavije, hokejaši Crvene zvezde se očito nisu oporavili, pa su večeras doživeli još jedan poraz.

Naime, u okviru Državnog prvenstva Srbije naši oklopnici su u Beogradu poraženi od ekipe Vojvodine nakon produžetaka. Krajnji rezultat bio je 4:5 (1:2, 1:1, 2:1, 0:1).

Zvezda je opet loše ušla u ovaj susret, kao i u prethodni protiv Slavije, pa su gosti iz Novog Sada poveli sa 0:2 golovima Babića i Ćurčića. Ipak, Sabadoš je uspeo da smanji pred sam kraj prvog dela, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 1:2.
Zvezda je u drugom delu izjednačila preko Anića na 2:2, ali gsti ponovo dolaze do vođstva 2:3 Preko Racića.
U trećem periodu Zvezda još jednom dolazi do izjednačenja 3:3 preko Kerezovića, ali gosti odgovaraju preko M. Pušca za vođstvo od 3:4. I kada su svi pomislili da će ovim rezultatom završiti ovaj meč, Anić na samo minut i 6 sekundi do kraja donosi izjednačenje 4:4.
Ipak, u produžecima Vojvodina opet postiže pogodak preko Vučurevića za konačnih 4:5.

Neće ovaj poraz imati uticaj na plasman i prednost domaćeg leda pred plej of, ali definitivno Zvezdini oklopnici ovo sebi nisu smeli da dozvole i time dignu moral ekipi Vojvodine koja će u sledeće mečeve sigurno ući sa mnogo većim samopouzdanjem. Ukoliko Zvezdini hokejaši žele da osvoje 10. titulu prvaka države, moraće da budu mnogo više skoncentrisaniji i u napadu i u odbrani što večeras nisu bili.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama