Хокеј Хокеј/Извештаји

Брука у Пиониру – Звезда поражена од Војводине

Након што су у полуфиналу плеј офа ИХЛ лиге изгубили од Славије, хокејаши Црвене звезде се очито нису опоравили, па су вечерас доживели још један пораз.

Наиме, у оквиру Државног првенства Србије наши оклопници су у Београду поражени од екипе Војводине након продужетака. Крајњи резултат био је 4:5 (1:2, 1:1, 2:1, 0:1).

Звезда је опет лоше ушла у овај сусрет, као и у претходни против Славије, па су гости из Новог Сада повели са 0:2 головима Бабића и Ћурчића. Ипак, Сабадош је успео да смањи пред сам крај првог дела, па се на одмор отишло са резултатом 1:2.
Звезда је у другом делу изједначила преко Анића на 2:2, али гсти поново долазе до вођства 2:3 Преко Рацића.
У трећем периоду Звезда још једном долази до изједначења 3:3 преко Керезовића, али гости одговарају преко М. Пушца за вођство од 3:4. И када су сви помислили да ће овим резултатом завршити овај меч, Анић на само минут и 6 секунди до краја доноси изједначење 4:4.
Ипак, у продужецима Војводина опет постиже погодак преко Вучуревића за коначних 4:5.

Неће овај пораз имати утицај на пласман и предност домаћег леда пред плеј оф, али дефинитивно Звездини оклопници ово себи нису смели да дозволе и тиме дигну морал екипи Војводине која ће у следеће мечеве сигурно ући са много већим самопоуздањем. Уколико Звездини хокејаши желе да освоје 10. титулу првака државе, мораће да буду много више сконцентрисанији и у нападу и у одбрани што вечерас нису били.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама