Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Crveno-bele ubedljive na početku prolećnog dela sezone

Fudbalerke Crvene zvezde ostvarile su ubedljivu pobedu u 12. kolu Super lige Srbije protiv TSC-a rezultatom 6:0.

Crveno-bele su odlično započele prolećni deo sezone. Savladale su ekipu iz Kanjiže i tako se učvrstile na 2. mestu na tabeli.

Autogolom Željke Belovan Zvezdine dame su povele u 38. minutu, a na 2:0 povisila je Mirela Tenkov u 43. minutu. Nakon odmora u igru su ušle Anđela Krstić i Irena Majstorović, a Krstićevoj je bilo potrebno pet minuta da se upiše u listu strelaca. Devet minuta kasnije postigla je još jedan pogodak i povisila vođstvo našeg tima na 4:0. Rezervistkinja Anja Jestorivć dala je gol u 63. minutu, a deset minuta kasnije Mina Čavić postavlja konačan rezultat – 6:0. Crveno-bele su mogle i do ubedljivije pobede da je Krstićeva bila precizna iz jedanaesterca u 88. minutu, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Narednog vikenda Crvena zvezda gostuje ekipi Sloga Zemun.

CRVENA ZVEZDA – TSC 6:0 (2:0)

Beograd – Stadion: Rajko Mitić – jug veštačka trava. Sudija: Jelena Cvetković. Strelci: Belovan (autogol) u 38, Tenkov u 43, Krstić u 50. i 59, Jestrović u 63. i M.Čavić u 73. minutu za Crvenu zvezdu. Žuti kartoni: Šćepanović (Crvena zvezda), Marjanović (TSC).

CRVENA ZVEZDA: Eremić, N.Čavić, Šćepanović (Kučinar od 64. minuta), Žarković, Miladinović (Majstorović od 46. minuta), M.Čavić, Aranđelović (Krstić od 46. minuta), Tenkov (Popović od 64. minuta), Sremčević, Malijar (Jestrović od 56. minuta), Đorđević.

TSC: Vešić, Jovanović, Magovčević (Kovač od 74. minuta), Belovan, Siluši, Marjanović, Đokić, Božić (Radosavljević od 64. minuta), Trbojević (Spičanović od 87. minuta), Ivošević (Petrović od 64. minuta), Drobnjak.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama