Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Црвено-беле убедљиве на почетку пролећног дела сезоне

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су убедљиву победу у 12. колу Супер лиге Србије против ТСЦ-а резултатом 6:0.

Црвено-беле су одлично започеле пролећни део сезоне. Савладале су екипу из Кањиже и тако се учврстиле на 2. месту на табели.

Аутоголом Жељке Белован Звездине даме су повеле у 38. минуту, а на 2:0 повисила је Мирела Тенков у 43. минуту. Након одмора у игру су ушле Анђела Крстић и Ирена Мајсторовић, а Крстићевој је било потребно пет минута да се упише у листу стрелаца. Девет минута касније постигла је још један погодак и повисила вођство нашег тима на 4:0. Резервисткиња Ања Јесторивћ дала је гол у 63. минуту, а десет минута касније Мина Чавић поставља коначан резултат – 6:0. Црвено-беле су могле и до убедљивије победе да је Крстићева била прецизна из једанаестерца у 88. минуту, али је резултат остао непромењен.

Наредног викенда Црвена звезда гостује екипи Слога Земун.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ТСЦ 6:0 (2:0)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ вештачка трава. Судија: Јелена Цветковић. Стрелци: Белован (аутогол) у 38, Тенков у 43, Крстић у 50. и 59, Јестровић у 63. и М.Чавић у 73. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Шћепановић (Црвена звезда), Марјановић (ТСЦ).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић (Кучинар од 64. минута), Жарковић, Миладиновић (Мајсторовић од 46. минута), М.Чавић, Аранђеловић (Крстић од 46. минута), Тенков (Поповић од 64. минута), Сремчевић, Малијар (Јестровић од 56. минута), Ђорђевић.

ТСЦ: Вешић, Јовановић, Маговчевић (Ковач од 74. минута), Белован, Силуши, Марјановић, Ђокић, Божић (Радосављевић од 64. минута), Трбојевић (Спичановић од 87. минута), Ивошевић (Петровић од 64. минута), Дробњак.

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама