Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Црвена звезда дочекује Задар

Кошаркаши Црвене звезде мтс након великог тријумфа и реванша екипи Уникса у Казању, немају пуно времена да се припреме за наредни меч и нове изазове који им следе.

А то је као први корак, утакмица са Задром у хали Александар Николић у оквиру 20.кола регионалног такмичења. За ту утакмицу црвено бели имају распон од само 48 сати у односу на почетак меча у Казању.

Тренер црвено-белих Дејан Радоњић наводи да је први циљ освежити и опоравити екипу пред долазак Задра:

– После Казања и изузетно кратког временског периода очекује нас утакмица са Задром. Постоји велико задовољство због победе у Казању, посебно због чињенице да су поједини играчи одиграли добро и почели да се враћају у стање у коме су били пре короне и свега што смо након тога имали као последицу тога. Наравно после велике потрошње у Казању покушаћемо да искористимо тај изузетно кратак период од само једног дана како направили припрему и ушли што спремнији у утакмицу са Задром, одиграли је довољно добро како би освојили нове бодове – рекао је тренер црвено-белих.

Стефан Лазаревић: – Немамо много времена за припрему утакмице са Задром и опоравак од изузетно захтевног и тешког меча у Русији. Екипа Задра игра све боље, и мораћемо максимално да искористимо овај период од само 24 часа како би се припремили за меч са Задранима. Морамо да одиграмо чврсто и добро како би дошли до бодова у том мечу и у добром расположењу се окренули даљим утакмицама – рекао је играч Црвене звезде.

Утакмица у хали Александар Николић игра се од 19 часова, а карте за ову утакмицу пуштене су у продају у четвртак. На дан утакмице дневне карте продаваће се од 14 часова на благајни хале Александар Николић.

У пром мечу два тима ове сезоне, који је одигран у Задру почетком новембра 2021.године црвено бели су славили 83:73.

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама