Фудбал Фудбал/Вести

ЗВЕЗДАШИ, ВИДИМО СЕ НА МАРАКАНИ!

Фудбалери Црвене звезде спремни су за наставак пролећног дела сезоне, а први изазов очекује их већ у суботу, 12. фебруара од 17 часова, када ће на нашем стадиону гостовати екипа Чукаричког. Наши фудбалери настављају велику борбу за титулу, а управо зато је важно, да трибине Маракане буду испуњене у што већем броју. 

 

Свима је добро познато колику армију заљубљеника у црвено-беле боје има наш клуб, како у Србији, тако и широм читаве планете. Безброј пута је управо та армија најбољих навијача на свету, показала да је ветар у леђа нашим првотимцима, колико год било тешко. 

У данима када Звезда наставља свој поход на одбрану титуле, и када је притисак на комплетној екипи већи него иначе, веома је важно да се сваки прави Звездаш препозна, и нађе се на трибинама како би пружио подршку вољеном клубу. Нека заставе, шалови и дланови преплаве стадион “Рајко Митић”, и нека се песма чује у сваком делу Београда.

Навијачи су увек били наш дванаести играч и велики ветар у леђа, а верујемо да ће се тако и наставити, јер је пред нашим момцима велики изазов. Историја у Европи се пише златним словима, а то је само један од изазова. Изабранике Дејана Станковића очекује велика борба на три фронта, а подршка је неопходна. Црвено-белим момцима је неопходна подршка о којој се свакодневно прича као што је то било у годинама пре свих ових великих успеха који су уследили, подршка неколико десетина хиљада заљубљеника у црвено-беле боје на првенственим мечевима. Зато позивамо све вас, који сте и до сада давали крила нашим момцима, да се поново нађете на трибинама, не само против Чукаричког, већ и на сваком наредном мечу црвено-белих, и да заједно покажемо свима, шта значи љубав према клубу! И као што каже песма: “Добро знај да увек ту сам ја…”

Извор: ФКЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама