Fudbal Fudbal/Vesti

ZVEZDAŠI, VIDIMO SE NA MARAKANI!

Fudbaleri Crvene zvezde spremni su za nastavak prolećnog dela sezone, a prvi izazov očekuje ih već u subotu, 12. februara od 17 časova, kada će na našem stadionu gostovati ekipa Čukaričkog. Naši fudbaleri nastavljaju veliku borbu za titulu, a upravo zato je važno, da tribine Marakane budu ispunjene u što većem broju. 

 

Svima je dobro poznato koliku armiju zaljubljenika u crveno-bele boje ima naš klub, kako u Srbiji, tako i širom čitave planete. Bezbroj puta je upravo ta armija najboljih navijača na svetu, pokazala da je vetar u leđa našim prvotimcima, koliko god bilo teško. 

U danima kada Zvezda nastavlja svoj pohod na odbranu titule, i kada je pritisak na kompletnoj ekipi veći nego inače, veoma je važno da se svaki pravi Zvezdaš prepozna, i nađe se na tribinama kako bi pružio podršku voljenom klubu. Neka zastave, šalovi i dlanovi preplave stadion “Rajko Mitić”, i neka se pesma čuje u svakom delu Beograda.

Navijači su uvek bili naš dvanaesti igrač i veliki vetar u leđa, a verujemo da će se tako i nastaviti, jer je pred našim momcima veliki izazov. Istorija u Evropi se piše zlatnim slovima, a to je samo jedan od izazova. Izabranike Dejana Stankovića očekuje velika borba na tri fronta, a podrška je neophodna. Crveno-belim momcima je neophodna podrška o kojoj se svakodnevno priča kao što je to bilo u godinama pre svih ovih velikih uspeha koji su usledili, podrška nekoliko desetina hiljada zaljubljenika u crveno-bele boje na prvenstvenim mečevima. Zato pozivamo sve vas, koji ste i do sada davali krila našim momcima, da se ponovo nađete na tribinama, ne samo protiv Čukaričkog, već i na svakom narednom meču crveno-belih, i da zajedno pokažemo svima, šta znači ljubav prema klubu! I kao što kaže pesma: “Dobro znaj da uvek tu sam ja…”

Izvor: FKCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama