Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда од готовог направила вересију

Фото: ЈуТјуб Хокејашког Савеза Хрватске

Хокејаши Црвене звезде, иако некомплетни, дошли су у Сисак са жељом да се домаћинима реванширају за претходна два пораза у првој фази такмичења, али и да победом направе искорак ка што бољој позицији пред плеј оф ИХЛ такмичења. Иапк, у томе нису успели, иако су након две трећине водили са 2:0. Оно што се десило у последњој, у којој је Сисак дао чак пет (5) голова, остаће за анализу тренеру Бери и стручном штабу Црвене звезде.

КХЛ Сисак – СКХЛ Црвена звезда 5:3 (0:2, 0:0, 5:1)

Кренула је Звезда одлично, па је у првој трећини преко Новаковића и Цвика повела са 0:2.
Друга трећина, и поред много прилика на обе стране, завршила је без голова. Морамо истаћи да је голман црвено-белих, Ранковић, заиста одлично бранио у овој трећини и скинуо је неколико озбиљних шутева ка свом голу. 
Последња трећина није кренула добро за црвено-беле јер је Сисак након само минут и по успео да дође до изједначења 2:2, преко Пузића и Добрића. Тако је Звезда просула све добро што је урадила у претходних 40 минута игре.  Дисала је Звезда у првих 5-6 минута овог периода на шкрге, а онда је у ситуацији 4 на 4 преко Драговић опет повела 2:3. Ипак је то вођство било кратког даха јер је Сисак експресно изједначио на 3:3 преко Пузића. На 5  минута до краја меча судије су досудиле пенал за Сисак који је Добрић претворио у вођство од 4:3, а одмах после тога Јарчов доноси домаћину предност од 5:3 што је био и коначан исход овог сусрета.

Сисак: Андерсон, Орешковић, Баждар, Чанић (ас. 1), Дејановић, Добрић 2, Домитровић, Хикман, Јарчов 1 (ас. 1), Комљеновић, Краљ, Крикшић, Личина, Лончар, Лулић, Пузић 2 (ас. 1), Станчић, Вилк. Тренер: Пеликан

Црвена звезда: Бодиш, Ранковић, Анић, Драговић 1 (ас. 1), Јанковић (ас. 1), Јовановић, Лештарић, Милошевић, Митровић (ас. 1), Младеновић, Новаковић 1, Подунавац (ас. 1), Сабадош (ас. 1), Шпањевић, Стојановић, Цвик 1. Тренер: Бера

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама