Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda od gotovog napravila veresiju

Foto: JuTjub Hokejaškog Saveza Hrvatske

Hokejaši Crvene zvezde, iako nekompletni, došli su u Sisak sa željom da se domaćinima revanširaju za prethodna dva poraza u prvoj fazi takmičenja, ali i da pobedom naprave iskorak ka što boljoj poziciji pred plej of IHL takmičenja. Iapk, u tome nisu uspeli, iako su nakon dve trećine vodili sa 2:0. Ono što se desilo u poslednjoj, u kojoj je Sisak dao čak pet (5) golova, ostaće za analizu treneru Beri i stručnom štabu Crvene zvezde.

KHL Sisak – SKHL Crvena zvezda 5:3 (0:2, 0:0, 5:1)

Krenula je Zvezda odlično, pa je u prvoj trećini preko Novakovića i Cvika povela sa 0:2.
Druga trećina, i pored mnogo prilika na obe strane, završila je bez golova. Moramo istaći da je golman crveno-belih, Ranković, zaista odlično branio u ovoj trećini i skinuo je nekoliko ozbiljnih šuteva ka svom golu. 
Poslednja trećina nije krenula dobro za crveno-bele jer je Sisak nakon samo minut i po uspeo da dođe do izjednačenja 2:2, preko Puzića i Dobrića. Tako je Zvezda prosula sve dobro što je uradila u prethodnih 40 minuta igre.  Disala je Zvezda u prvih 5-6 minuta ovog perioda na škrge, a onda je u situaciji 4 na 4 preko Dragović opet povela 2:3. Ipak je to vođstvo bilo kratkog daha jer je Sisak ekspresno izjednačio na 3:3 preko Puzića. Na 5  minuta do kraja meča sudije su dosudile penal za Sisak koji je Dobrić pretvorio u vođstvo od 4:3, a odmah posle toga Jarčov donosi domaćinu prednost od 5:3 što je bio i konačan ishod ovog susreta.

Sisak: Anderson, Orešković, Baždar, Čanić (as. 1), Dejanović, Dobrić 2, Domitrović, Hikman, Jarčov 1 (as. 1), Komljenović, Kralj, Krikšić, Ličina, Lončar, Lulić, Puzić 2 (as. 1), Stančić, Vilk. Trener: Pelikan

Crvena zvezda: Bodiš, Ranković, Anić, Dragović 1 (as. 1), Janković (as. 1), Jovanović, Leštarić, Milošević, Mitrović (as. 1), Mladenović, Novaković 1, Podunavac (as. 1), Sabadoš (as. 1), Španjević, Stojanović, Cvik 1. Trener: Bera

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama