Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezdini hokejaši (U14) četvrti na “Trofeju Beograda”

Hokejaši Crvene zvezde do 14 godina učestvovali su prethodnog vikenda na turniru “Trofej Beograda” koji je ovog puta organizovao HK Partizan.

Crveno-beli su na ovom turniru osvojili četvrto mesto, a uz malo sreće mogli su proći i bolje. 
U grupnoj fazi Zvezdini rivali su bili Medveščak i Mladost iz Zagreba, a crveno-beli su zabeležili obe pobede.
Prvo je savladan Medveščak (nakon penala) sa 3:2, da bi istim rezultatom crveno-beli pobedili ekipu Mladosti.

U polufinalu su Zvezdini klinci igrali protiv Partizana i nažalost izgubili rezultatom 4:2. U meču za treće mesto Zvezda se opet sastala sa Medveščakom, ali ovaj put ekipa iz Zagreba je bila bolja i slavila sa 4:0.

Trener selekcije do 14 godina, Ivan Anić, sumirao je nastup svoje slekecije:

“Odigrali smo prve dve utakmice sve po dogovoru, posebno prvu utakmicu sa vrlo konkurentnim protivnikom i prosli kao prvi iz grupe u polufinale. U utakmici s Partizanom smo, nažalost, igrali našu igru i bili disciplinovani samo prvih 15 minuta utakmice i poveli 2:0, gde je protivnik za to vreme imao samo jedan udarac na naš gol, ali nakon toga smo pali i do poluvremena primili jeftina dva gola. U drugom delu utakmice smo igrali vrlo nedisciplinovano, nismo poštovali dogovor iz svlačionice i zasluzeno izgubili. U utakmici za treće mesto smo igrali vrlo dobro, posebno drugu polovinu, napravili smo par grešaka i to nas je koštalo ta četiri gola, a Medveščak, kao jedna odlična ekipa, je znao to da iskoristi. Generalno, zadovoljan sam onim što su pružili moji momci. Radimo naporno od početka sezone i napredak se vidi, nevezano za rezultat. Nije mi bitan rezultat u ovom periodu, bitan mi je napredak, timska igra i borbenost, na šta nemam ni jednu primedbu na ovom turniru. Nastavljamo da radimo nasmejani, zadovoljni i željno iščekujemo nove izazove! Sportski pozdrav svima koji podržavaju naš rad i svim navijačima Crvene zvezde!”

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama