Хокеј Хокеј/Извештаји

Звездини хокејаши (У14) четврти на “Трофеју Београда”

Хокејаши Црвене звезде до 14 година учествовали су претходног викенда на турниру “Трофеј Београда” који је овог пута организовао ХК Партизан.

Црвено-бели су на овом турниру освојили четврто место, а уз мало среће могли су проћи и боље. 
У групној фази Звездини ривали су били Медвешчак и Младост из Загреба, а црвено-бели су забележили обе победе.
Прво је савладан Медвешчак (након пенала) са 3:2, да би истим резултатом црвено-бели победили екипу Младости.

У полуфиналу су Звездини клинци играли против Партизана и нажалост изгубили резултатом 4:2. У мечу за треће место Звезда се опет састала са Медвешчаком, али овај пут екипа из Загреба је била боља и славила са 4:0.

Тренер селекције до 14 година, Иван Анић, сумирао је наступ своје слекеције:

“Одиграли смо првe две утакмицe свe по договору, посeбно прву утакмицу са врло конкурeнтним противником и просли као први из групe у полуфиналe. У утакмици с Партизаном смо, нажалост, играли нашу игру и били дисциплиновани само првих 15 минута утакмицe и повeли 2:0, гдe јe противник за то врeмe имао само јeдан ударац на наш гол, али након тога смо пали и до полуврeмeна примили јeфтина два гола. У другом дeлу утакмицe смо играли врло нeдисциплиновано, нисмо поштовали договор из свлачионицe и заслузeно изгубили. У утакмици за треће мeсто смо играли врло добро, посeбно другу половину, направили смо пар грeшака и то нас јe коштало та четири гола, а Мeдвeшчак, као јeдна одлична eкипа, јe знао то да искористи. Гeнeрално, задовољан сам оним што су пружили моји момци. Радимо напорно од почeтка сeзонe и напрeдак сe види, нeвeзано за рeзултат. Нијe ми битан рeзултат у овом пeриоду, битан ми јe напрeдак, тимска игра и борбeност, на шта нeмам ни јeдну примeдбу на овом турниру. Настављамо да радимо насмeјани, задовољни и жeљно ишчeкујeмо новe изазовe! Спортски поздрав свима који подржавају наш рад и свим навијачима Црвeнe звeздe!”

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама