Остали спортови СДЦЗ

Одбрана шампионске титуле започета тријумфом у Новом Саду

У одбрану шампионске титуле стонотенисери Црвене звезде кренули су из Новог Сада. На старту новог шампионата црвено-бели су одмерили снаге са екипом Војводине која је претходне сезоне кроз прволигашки ранг изборила пласман у српску стонотениску елиту претрпевши свега један пораз.

Наша екипа у саставу капитен Марко ЈевтовићНикола Стругаревић и Мохамед Абас остварила је максималан тријумф препустивши домаћим стонотенисерима свега три сета.

СТК Војводина – СТК Црвена звезда 0:4

Уводни дуел Никола Стругаревић је решио у своју корист резултатом 3:1, препустивши Урошу Гордићу други сет који је новосадски стонотенисер решио у своју корист након велике борбе резултатом 14:12. У другом сусрету капитен Марко Јевтовић је у три сета сломио отпор Пера Тепића, да би у наредном дуелу Мохамед Абас био бољи од Ивора Катића резултатом 3:1 у сетовима. Последњи четврти поен нашој екипи донео је капитен Марко Јевтовић који је у четири сета био бољи од Уроша Гордића.

– Појединачни резултати:
У. Гордић – Н. Стругаревић 1:3 (8:11, 14:12, 7:11, 8:11)
П. Тепић – М. Јевтовић 0:3 (11:13, 7:11, 5:11)
И. Катић – М. Абас 1:3 (8:11, 6:11, 15:13, 10:12)
У. Гордић – М. Јевтовић 1:3 (9:11, 9:11, 11:7, 5:11)

Овим тријумфом црвено-бели стонотенисери успешно су кренули у одбрану шампионске титуле која у овом моменту није приоритет с`обзиром да су се главни конкуренти осетно појачали пред старт нове сезоне, али познајући момке који носе опрему омиљених боја сигурно ће у сваком сусрету дати свој максимум како би остварили жељене резултате. Стонотенисере Црвене звезде у наредном периоду очекују заостали дуели првог суперлигашког турнира у којем ће одмерити снаге са вечитим ривалом Партизаном, новосадским Стенесом и вицешампионом државе екипом зрењанинског Баната.

Извор: мојацрвеназвезда.нет 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама