Ostali sportovi SDCZ

Odbrana šampionske titule započeta trijumfom u Novom Sadu

U odbranu šampionske titule stonoteniseri Crvene zvezde krenuli su iz Novog Sada. Na startu novog šampionata crveno-beli su odmerili snage sa ekipom Vojvodine koja je prethodne sezone kroz prvoligaški rang izborila plasman u srpsku stonotenisku elitu pretrpevši svega jedan poraz.

Naša ekipa u sastavu kapiten Marko JevtovićNikola Strugarević i Mohamed Abas ostvarila je maksimalan trijumf prepustivši domaćim stonoteniserima svega tri seta.

STK Vojvodina – STK Crvena zvezda 0:4

Uvodni duel Nikola Strugarević je rešio u svoju korist rezultatom 3:1, prepustivši Urošu Gordiću drugi set koji je novosadski stonoteniser rešio u svoju korist nakon velike borbe rezultatom 14:12. U drugom susretu kapiten Marko Jevtović je u tri seta slomio otpor Pera Tepića, da bi u narednom duelu Mohamed Abas bio bolji od Ivora Katića rezultatom 3:1 u setovima. Poslednji četvrti poen našoj ekipi doneo je kapiten Marko Jevtović koji je u četiri seta bio bolji od Uroša Gordića.

– Pojedinačni rezultati:
U. Gordić – N. Strugarević 1:3 (8:11, 14:12, 7:11, 8:11)
P. Tepić – M. Jevtović 0:3 (11:13, 7:11, 5:11)
I. Katić – M. Abas 1:3 (8:11, 6:11, 15:13, 10:12)
U. Gordić – M. Jevtović 1:3 (9:11, 9:11, 11:7, 5:11)

Ovim trijumfom crveno-beli stonoteniseri uspešno su krenuli u odbranu šampionske titule koja u ovom momentu nije prioritet s`obzirom da su se glavni konkurenti osetno pojačali pred start nove sezone, ali poznajući momke koji nose opremu omiljenih boja sigurno će u svakom susretu dati svoj maksimum kako bi ostvarili željene rezultate. Stonotenisere Crvene zvezde u narednom periodu očekuju zaostali dueli prvog superligaškog turnira u kojem će odmeriti snage sa večitim rivalom Partizanom, novosadskim Stenesom i vicešampionom države ekipom zrenjaninskog Banata.

Izvor: mojacrvenazvezda.net 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama