Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Ubedljiva pobeda Crvene zvezde na kraju prvog dela Superlige

Fudbalerke Crvene zvezde ostvarile su ubedljiv trijumf protiv Zvezde B 2018 rezultatom 6:0, u okviru 7. kola Superlige Srbije.

Crveno-bele su kao gost zabeležile šestu pobedu u nacionalnom prvenstvu i nalaze se na 2. mestu na tabeli, sa tri boda manje od vodećeg Spartaka, posle prvog kruga takmičenja.

Golove za naš tim postigle su Anja Jestrović u 7, Ana Stojanović u 13. i 30. minutu, Sofija Sremčević u 24, Mina Čavić u 33. i Irena Majstorović u 55. minutu meča.

U narednom 8. kolu Superlige, u derbi meču, Crvena zvezda dočekuje lidera na tabeli, subotički Spartak.

ZVEZDA B 2018 – CRVENA ZVEZDA 0:6 (0:5)

Beograd – Stadion: Rajko Mitić – jug veštačka trava. SUdija: Andrijana Damjanović. Strelci: Jestrović u7, Stojanović u 13. i 30, Sremčević u 24, Mina Čavić u 33. i Majstorović u 55. minutu za Crvenu zvezdu.

ZVEZDA B: Aleksić, Stojaković (Nikolić od 46. minuta), Milovanović, Marković, Mirković, Gajević, Paunović, Ilić (Stefanović od 46. minuta), Kuburović (Radosavljević od 70. minuta), Njagul (Maksimović od 46. minuta), Stanišić (Trifunović od 46. minuta).

CRVENA ZVEZDA: Eremić, Stamenić, Kučinar, Đorđević (Majstorović od 46. minuta), Vorkapić, Miladinović, Stojanović (N.Čavić od 60. minuta), Jestrović, Popović (Milović od 60. minuta), Sremčević (Krstić od 46. minuta), M.Čavić (Tenkov od 46. minuta).

Izvor: SDCZ, zvanični sajt 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama