Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Убедљива победа Црвене звезде на крају првог дела Суперлиге

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су убедљив тријумф против Звезде Б 2018 резултатом 6:0, у оквиру 7. кола Суперлиге Србије.

Црвено-беле су као гост забележиле шесту победу у националном првенству и налазе се на 2. месту на табели, са три бода мање од водећег Спартака, после првог круга такмичења.

Голове за наш тим постигле су Ања Јестровић у 7, Ана Стојановић у 13. и 30. минуту, Софија Сремчевић у 24, Мина Чавић у 33. и Ирена Мајсторовић у 55. минуту меча.

У наредном 8. колу Суперлиге, у дерби мечу, Црвена звезда дочекује лидера на табели, суботички Спартак.

ЗВЕЗДА Б 2018 – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:6 (0:5)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ вештачка трава. СУдија: Андријана Дамјановић. Стрелци: Јестровић у7, Стојановић у 13. и 30, Сремчевић у 24, Мина Чавић у 33. и Мајсторовић у 55. минуту за Црвену звезду.

ЗВЕЗДА Б: Алексић, Стојаковић (Николић од 46. минута), Миловановић, Марковић, Мирковић, Гајевић, Пауновић, Илић (Стефановић од 46. минута), Кубуровић (Радосављевић од 70. минута), Њагул (Максимовић од 46. минута), Станишић (Трифуновић од 46. минута).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Стаменић, Кучинар, Ђорђевић (Мајсторовић од 46. минута), Воркапић, Миладиновић, Стојановић (Н.Чавић од 60. минута), Јестровић, Поповић (Миловић од 60. минута), Сремчевић (Крстић од 46. минута), М.Чавић (Тенков од 46. минута).

Извор: СДЦЗ, званични сајт 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама