Кошарка Кошарка/Вести

Почела продаја карата за дерби са Цедевита Олимпијом (недеља, 21)

Кошаркаши Црвене звезде мтс настављају своје путешествије по Евролиги у петак, након велике победе над Жалгириом, црвено-беле одмах након утакмице са ЦСКА, већ у недељу очекује још један врло важан меч, четврти у овој недељи против екипе Цедевита Олимпије.

Дерби 4.кола АБА лиге јтд игра се у недељу од 21 сат у хали “Александар Николић”.

КК Црвена звезда осим продаје сезонских карата, која се наставља у просторијама клуба у хали “Александар Николић” почиње у петак у 10 часова и продају појединачних карата за ову врло важну утакмицу нашег тима у регионалном такмичењу.

Цене појединачних карата за утакмице регионалног такмичења у новој сезони, а које ће важити и за све остале утакмице АБА лиге, су следеће:

ХАЛА АЛЕКСАНДАР НИКОЛИЋ (ДНЕВНЕ КАРТЕ)

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 500
ПАРТЕР Б, ПАРТЕР 4 – 800
ВИП ЛОЖА – 1,800
ПЛАВА ЛОЖА – 1,500
БЕЛА ЛОЖА – 1,200
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 8,000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 4,000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 12,000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 6,000

Карте за ову утакмицу продају се на свим продајним местима “Tickets” од петка у 10 часова (осим Делфи књижара), и онлајн, док ће на благајнама хале “Александар Николић” карте бити у продаји на дан утакмице (недеља) од 17 часова .

Клуб подсећа за све који су заинтересовани, да је и продаја сезонских карата и даље у току (у просторијама клуба у хали Александар Николић), а сви детаљи цене, процес учлањења у клуб и бенефити, налазе се на клупском сајту.

Улазак на утакмицу у недељу биће омогућен свим власницима сезонских карата, свима који имају КОВИД пасош (који су вакцинисани), као и онима са потврдама попут брзог ПЦР теста и потврде да су прележали КОВИД вирус.

Ради лакшег и несметаног уласка у халу, који ће наш клуб обезбедити и посебним пунктовима за власике сезонских карата, моле се сви да припреме своје одштампане потврде и покажу их редарима на уласку у дворану “Александар Николић”.

Такође, КК Црвена звезда апелује на све да поштују све прописане здравствене мере Републике Србије, да носе маске у хали, поштују прописано одстојање, као и да због спречавања евентуалних гужви због процедуре, крену ка дворани нешто раније.

Дођите и помозите тиме да оконча изузетно тешку такмичарску недељу на најбољи начин победом у дербију АБА против Цедевита Олимпије!

КК Црвена звезда мтс

Извор: СДЦЗ, званични сајт 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама