Košarka Košarka/Vesti Košarka/Ženska košarka

Dobro došla kući: Povratak Aleksandre Katanić

Dete Crvene zvezde, plejmejker Aleksandra Katanić vratila se u svoj tim!

Prvo pojačanje Crvene zvezde u prelaznom roku je Aleksandra Katanić, koja se posle dve godine vratila u svoj tim, vratila kući i predvodiće Crvenu zvezdu u Evrokupu.

Posle Aleksandre Ivana, posle Ivane Aleksandra, Katanićeve će i dalje voditi Zvezdu ka uspesima. Aleksandra Katanić je produkt sistema Crvene zvezde. U klub je stigla 2012. godine i debitovala 6.oktobra iste godine protiv Stare Pazove. Kao kapiten je predvodila Crvenu zvezdu do prvog trofeja posle 12 godina pauze i prve šampionske titule u nizu. Podigla je tri šampionske titule i tri trofeja Kupa Milan Ciga Vasojević, uz dva učešća na Fajnal foru WABA lige.

– Veoma sam srećna što ću ponovo nositi crveno-beli dres i igrati sa svojim drugaricama. Zvezda je moj klub, klub u kojem sam provela sedam uspešnih godina i ovo je prirodan potez. Nadam se da ćemo nastaviti kao i do sada i u domaćim takmičenjima, i u Evrokupu, u kojem ćemo premijerno nastupati.

Po odlasku iz Crvene zvezde nastupala je za podgoričku Budućnost, sa kojom je osvojila WABA ligu 2020. godine, a u protekloj sezoni u Španiji, u ekipi Paterne.

Dobro došla kući, Kato!

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama