Fudbal Fudbal/Najava utakmica Fudbal/Omladinski pogon

Najava prenosa i raspored utakmica mlađih kategorija

Bisere iz crveno-bele Omladinske škole očekuje 12 utakmica ovog vikenda, a prenose mečeva omladinaca i kadeta, kao i seniora našeg razvojnog tima Grafičara možete, kao i do sada, gledati na našem Jutjub kanalu Zvezda Kids i Zvezda TV-u.
 
Juniori Crvene zvezde će  utakmicu odigrati u subotu od 13 časova protiv OFK Beograda na terenima naše Omladinske škole u okviru 28. kola Omladinske lige Srbije. Izabranici Marka Neđića dočekuju meč u sjajnom raspoloženju posle pobede u derbiju protiv Partizana – 1:0. Jedini gol na ovom meču postigao je kapiten Nikola Knežević iz jedanaesterca. Prenos utakmice naših omladinaca će svi zainteresovani biti u prilici da isprate na našem Jutjub kanalu Zvezda Kids i Zvezda TV-u. Jedan od najboljih pojedinaca u prethodnoj utakmici Jovan Mituljikić govori da nema mnogo radovanja nakon pobede i da ih već za vikend očekuje naredna utakmica. 
 
– Pokazali smo kvalitet u derbiju i u pravom smo naletu samopouzdanja. Derbi smo odigrali odlično, ali smo ga u glavama arhivirali. Polako zaboravljamo taj meč i okrećemo se ostalim izazovima u šampionatu. Smatram da možemo da trijumfujemo u svim utakmicama do kraja sezone i da osvojimo titulu koju zaslužujemo kao najbolja ekipa u ligi. Sledi meč sa OFK Beogradom i daćemo sve od sebe da pobedimo na tom meču – rekao je Mituljukić. 
 
Crveno-bela generacija kadeta, koju sa trenerske pozicije predvodi Nikola Mitić, odigraće svoju utakmicu takođe u subotu od 15 časova kada će dočekati kraljevački Kiker u okviru 28. kola Kadetske lige Srbije. Naši biseri će pokušati da se vrate na pobednički niz i dodatno pojačaju trku za šampionsku titulu. Prenos utakmice naših talentovanih fudbalera možete pogledati na Jutjub kanalu Zvezda Kids, kao i na Zvezda TV-u. Talentovani vezni fudbaler Nemanja Vidojević smatra da su crveno-beli najbolja ekipa u ligi, kao i da još uvek mogu da dođu do šampionske titule. 
 
– Želimo da se protiv Kikera vratimo na pobednički kolosek. Nije nas uzdrmao poraz od Partizana, još uvek verujemo u to da ćemo biti šampioni na kraju sezone, kao i da smo najbolji tim u ligi. Što se tiče našeg narednog protivnika, radi se o dobroj ekipi, namučili su nas jesenas, sigurno će biti puno duela i borbe, ali verujem da ćemo pobediti – rekao je Vidojević.
 
Seniori našeg razvojnog tima Grafičara će svoju utakmicu odigrati u ponedeljak od 16 časova kada će gostovati trećeplasiranoj Kolubari u okviru 27. kola Prve lige Srbije. Izabranici Boška Đurovskog dočekuju ovaj susret posle poraza od Loznice na domaćem terenu. Direktan prenos ove utakmice ćete biti u prilici da gledate na Jutjub kanalu Zvezda Kids i Zvezda TV-u.
 
RASPORED UTAKMICA:
 
Subota, 10 časova, petlići – Gardoš – Grafičar
Subota, 10 časova, omladinci – Grafičar – Brodarac
Subota, 13 časova, omladinci – Crvena zvezda – OFK Beograd
Subota, 15 časova, kadeti – Crvena zvezda – Kiker
Subota, 17 časova i 30 minuta, pioniri – Grafičar – Crvena zvezda
 
Nedelja, 8 časova i 30 minuta, petlići – Crvena zvezda – Dušanovac
Nedelja, 10 časova, kadeti – Grafičar – Brodarac
Nedelja, 10 časova, mlađi pioniri – Partizan – Grafičar
Nedelja, 12 časova, mlađi omladinci – Lokomotiva – Grafičar
 
Ponedeljak, 11 časova, mlađi kadeti – Ole –  Crvena zvezda
Ponedeljak, 16 časova, PLS – Kolubara – Grafičar
 
Utorak, 11 časova, mlađi pioniri – Radnički Novi Beograd – Crvena zvezda
 

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama