Фудбал Фудбал/Најава утакмица Фудбал/Омладински погон

Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

Бисере из црвено-беле Омладинске школе очекује 12 утакмица овог викенда, а преносе мечева омладинаца и кадета, као и сениора нашег развојног тима Графичара можете, као и до сада, гледати на нашем Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.
 
Јуниори Црвене звезде ће  утакмицу одиграти у суботу од 13 часова против ОФК Београда на теренима наше Омладинске школе у оквиру 28. кола Омладинске лиге Србије. Изабраници Марка Неђића дочекују меч у сјајном расположењу после победе у дербију против Партизана – 1:0. Једини гол на овом мечу постигао је капитен Никола Кнежевић из једанаестерца. Пренос утакмице наших омладинаца ће сви заинтересовани бити у прилици да испрате на нашем Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у. Један од најбољих појединаца у претходној утакмици Јован Митуљикић говори да нема много радовања након победе и да их већ за викенд очекује наредна утакмица. 
 
– Показали смо квалитет у дербију и у правом смо налету самопоуздања. Дерби смо одиграли одлично, али смо га у главама архивирали. Полако заборављамо тај меч и окрећемо се осталим изазовима у шампионату. Сматрам да можемо да тријумфујемо у свим утакмицама до краја сезоне и да освојимо титулу коју заслужујемо као најбоља екипа у лиги. Следи меч са ОФК Београдом и даћемо све од себе да победимо на том мечу – рекао је Митуљукић. 
 
Црвено-бела генерација кадета, коју са тренерске позиције предводи Никола Митић, одиграће своју утакмицу такође у суботу од 15 часова када ће дочекати краљевачки Кикер у оквиру 28. кола Кадетске лиге Србије. Наши бисери ће покушати да се врате на победнички низ и додатно појачају трку за шампионску титулу. Пренос утакмице наших талентованих фудбалера можете погледати на Јутјуб каналу Звезда Кидс, као и на Звезда ТВ-у. Талентовани везни фудбалер Немања Видојевић сматра да су црвено-бели најбоља екипа у лиги, као и да још увек могу да дођу до шампионске титуле. 
 
– Желимо да се против Кикера вратимо на победнички колосек. Није нас уздрмао пораз од Партизана, још увек верујемо у то да ћемо бити шампиони на крају сезоне, као и да смо најбољи тим у лиги. Што се тиче нашег наредног противника, ради се о доброј екипи, намучили су нас јесенас, сигурно ће бити пуно дуела и борбе, али верујем да ћемо победити – рекао је Видојевић.
 
Сениори нашег развојног тима Графичара ће своју утакмицу одиграти у понедељак од 16 часова када ће гостовати трећепласираној Колубари у оквиру 27. кола Прве лиге Србије. Изабраници Бошка Ђуровског дочекују овај сусрет после пораза од Лознице на домаћем терену. Директан пренос ове утакмице ћете бити у прилици да гледате на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.
 
РАСПОРЕД УТАКМИЦА:
 
Субота, 10 часова, петлићи – Гардош – Графичар
Субота, 10 часова, омладинци – Графичар – Бродарац
Субота, 13 часова, омладинци – Црвена звезда – ОФК Београд
Субота, 15 часова, кадети – Црвена звезда – Кикер
Субота, 17 часова и 30 минута, пионири – Графичар – Црвена звезда
 
Недеља, 8 часова и 30 минута, петлићи – Црвена звезда – Душановац
Недеља, 10 часова, кадети – Графичар – Бродарац
Недеља, 10 часова, млађи пионири – Партизан – Графичар
Недеља, 12 часова, млађи омладинци – Локомотива – Графичар
 
Понедељак, 11 часова, млађи кадети – Оле –  Црвена звезда
Понедељак, 16 часова, ПЛС – Колубара – Графичар
 
Уторак, 11 часова, млађи пионири – Раднички Нови Београд – Црвена звезда
 

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама