Fudbal Fudbal/Vesti

Posledice brutalnog starta na Dijega Falćinelija

Ušao je u igru na početku drugog poluvremena zamenivši Njegoša Petrovića. Već nakon uvodnih minuta nastavka igre bilo je jasno da je zajedno sa Gelorom Kangom povezao redove naše ekipe. I dok je Gabonac “plesao” na sredini terena Dijego Falćineli je uneo veliki nemir u poslednju liniju večitog rivala. Međutim, u finišu susreta kada su puleni trenera Dejana Stankovića znalački čuvali rezultatsku prednost, Zvezdin Italijan se našao na meti pogibeljnog starta desnog beka Partizana Aleksandra Miljkovića. 

Nakon starta Falćineli gotovo da nije mogao da se osloni na nogu, a kako se saznaje “zaradio” je i šest kopči. Za sada nije poznato koliko će Falćineli morati da odsustvuje sa terena, ali će svakako nedostajati treneru Stankoviću u finišu sezone i u predstojećim mečevima u kojima treba i teoretski overiti četvrtu uzastopnu šampionsku titulu koja je sada na dohvat ruke jer Crvena zvezda u poslednjih osam prvenstvenih kola ulazi sa 12 bodova više u odnosu na prvog pratioca. 

Treba napomenuti da se Falćineli nakon intervencije lekarskog tima crveno-belih pridružio saigračima u proslavi trijumfa u 164. večitom derbiju. Italijan je bio vidno raspoložen tako da se sa optimizmom može očekivati procena u vezi njegovog odsustva iz ekipe.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama