Фудбал Фудбал/Вести

Последице бруталног старта на Дијега Фалћинелија

Ушао је у игру на почетку другог полувремена заменивши Његоша Петровића. Већ након уводних минута наставка игре било је јасно да је заједно са Гелором Кангом повезао редове наше екипе. И док је Габонац “плесао” на средини терена Дијего Фалћинели је унео велики немир у последњу линију вечитог ривала. Међутим, у финишу сусрета када су пулени тренера Дејана Станковића зналачки чували резултатску предност, Звездин Италијан се нашао на мети погибељног старта десног бека Партизана Александра Миљковића. 

Након старта Фалћинели готово да није могао да се ослони на ногу, а како се сазнаје “зарадио” је и шест копчи. За сада није познато колико ће Фалћинели морати да одсуствује са терена, али ће свакако недостајати тренеру Станковићу у финишу сезоне и у предстојећим мечевима у којима треба и теоретски оверити четврту узастопну шампионску титулу која је сада на дохват руке јер Црвена звезда у последњих осам првенствених кола улази са 12 бодова више у односу на првог пратиоца. 

Треба напоменути да се Фалћинели након интервенције лекарског тима црвено-белих придружио саиграчима у прослави тријумфа у 164. вечитом дербију. Италијан је био видно расположен тако да се са оптимизмом може очекивати процена у вези његовог одсуства из екипе.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама