Фудбал Фудбал/Вести

Борјан: “Борили смо се као лавови”

Црвена звезда је победила ривала у 164. вечитом дербију са 1:0 и тако наставила фантастичан низ који наш тим има у домаћем шампионату, а импресије о данашњем сусрету изнео је капитен црвено-белих – Милан Борјан.

– “Сматрам да смо одлично одиграли меч. Прво полувреме је било мало теже, а у другом делу игре смо показали карактер и велику жељу. Борили смо се као лавови на овом мечу. Успели смо да постигнемо гол и да дођемо до победе у 164. вечитом дербију. Као капитен тима могу да кажем, да сам поносан на своје саиграче, стручни штаб, читав клуб и наравно навијаче. Надам се да ћемо наставити у овом ритму и да дигнуте главе наставимо да ређамо успехе. Ово је фантастичан низ и желим да наставимо да обарамо све клупске рекорде” – рекао је капитен Црвене звезде.

Звезда функционише као тим, о чему сведоче постигнути резултати.

– “Атмосфера у свлачионици је фантастична, а то показујемо из утакмице у утакмицу. Функционишемо као прави тим, што је један од услова да би се ређали овакви успеси. Желим да наставимо у овом ритму. Чека нас утакмица са Јавором у недељу и морамо да будемо максимално фокусирани у сваком мечу, па да онда полако приводимо првенство крају.”

Као главни циљ – Борјан истиче освајање дупле круне.

– “Црвена звезда увек иде на дуплу круну. Сматрам да то можемо да остваримо ове сезоне и храбро ћемо се борити како бисмо остварили циљ. Показали смо вечерас да смо озбиљни конкуренти за освајање оба трофеја. Сматрам да је цела сезона показатељ да смо на одличном путу и надам се да ћемо ускоро обрадовати све којима је Црвена звезда у срцу” – закључио је Милан Борјан.

Извор: ФК Црвена звезда

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама