Hokej Hokej/Izveštaji

Mlađi kadeti poraženi nakon penala u večitom derbiju

Selekcija Crvene zvezde do 14 godina baš nema sreće. Sinoć su mlađi kadeti Crvene zvezde poraženi nakon penal serije, u večitom derbiju koji je sinoć odigran u ledenoj hali Pionir.

Crvena zvezda je bila domaćin i dočekala je ekipu Partizana sa željom da se revanšira za prošli poraz koji je takođe usledio posle penal serije. I ovaj put je odigran jedan veoma interesantan derbi meč. Partizan je poveo 0:1, ali je Zvezda uspela da izjednači. Ipak, gosti su stekli prednost od dva gola razlike 1:3 i mislilo se da će ekipa Partizana lako rešiti ovaj susret. Ipak, crveno-beli oklopnici se vraćaju u meč i dolaze do potpunog preokreta, pa je rezulat na semaforu bio 4:3 za Crvenu zvezdu. Ušlo se u neizvesnu završnicu u kojoj je Partizan izjednačio na 4:4, Zvezda opet povela 5:4, ali su komšije uspele da izjednače na 5:5, pa se ušlo u produžetke u kojima nije bilo golova. Nakon penal serije Partizan je slavio sveukupnim rezultatom 5:8 i tako postao prvak Srbije za ovu sezonu.

Strelci za Crvenu zvezdu bili su Maksim Milikić sa 2, te Marko Šmakić, Sava Mirković i Andrej Aleksić sa po jednim pogotkom.

Do kraja prvenstva igra se još jedan večiti derbi ovih selekcija, ali važnost tog meča neće uticati na konačni poredak na tabeli.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama