Хокеј Хокеј/Извештаји

Млађи кадети поражени након пенала у вечитом дербију

Селекција Црвене звезде до 14 година баш нема среће. Синоћ су млађи кадети Црвене звезде поражени након пенал серије, у вечитом дербију који је синоћ одигран у леденој хали Пионир.

Црвена звезда је била домаћин и дочекала је екипу Партизана са жељом да се реваншира за прошли пораз који је такође уследио после пенал серије. И овај пут је одигран један веома интересантан дерби меч. Партизан је повео 0:1, али је Звезда успела да изједначи. Ипак, гости су стекли предност од два гола разлике 1:3 и мислило се да ће екипа Партизана лако решити овај сусрет. Ипак, црвено-бели оклопници се враћају у меч и долазе до потпуног преокрета, па је резулат на семафору био 4:3 за Црвену звезду. Ушло се у неизвесну завршницу у којој је Партизан изједначио на 4:4, Звезда опет повела 5:4, али су комшије успеле да изједначе на 5:5, па се ушло у продужетке у којима није било голова. Након пенал серије Партизан је славио свеукупним резултатом 5:8 и тако постао првак Србије за ову сезону.

Стрелци за Црвену звезду били су Максим Миликић са 2, те Марко Шмакић, Сава Мирковић и Андреј Алексић са по једним поготком.

До краја првенства игра се још један вечити дерби ових селекција, али важност тог меча неће утицати на коначни поредак на табели.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама