Fudbal Fudbal/Vesti

Lazetić produžio ugovor

Izvor: SD Crvena zvezda

Talentovani napadač rođen 2004. godine – Marko Lazetić produžio je ugovor na još tri godine sa Crvenom zvezdom za koju je krajem novembra prošle godine debitovao.

Lazetić koji važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera u regionu i o čijem potencijalu svedoči činjenica da je sa 16 godina zaigrao za seniorsku ekipu Crvene zvezde i time postao sedmi najmlađi debitant, produžetkom saradnje pokazao je da svoju budućnost vidi u našem klubu. Sa druge strane Crvena zvezda ovim potezom demonstrira da se uzda u fudbalere koji su stasali u našoj Omladinskoj školi.

Zaista sam presrećan i veoma mi je drago što klub veruje u mene. Nadam se da ću opravdati poverenje dobrim igrama u crveno-belom dresu. Raduje me činjenica da ću jednog dana zaigrati na punoj Marakani i biti u prilici da ispunim dečački san svakog navijača našeg velikog kluba – rekao je Lazetić.

Napadač je aktuelnu sezonu počeo u omladinskoj ekipi crveno-belih koju sa klupe predvodi Marko Neđić i uprkos problemu sa povredom zabeležio sedam nastupa i postigao dva gola. Tokom zimske pauze pojačao je seniorsku ekipu našeg razvojnog tima Grafičara zajedno sa još trojicom „klasića“ i brzo se ustalio u „srcu“ napada čete Radomira Kokovića.

Iskustvo koje trenutno stičem igrajući za prvi tim Grafičara mi veoma pomaže, jer je velika razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Iz utakmice u utakmicu sve više napredujem, što mogu da primetim, a uskoro se nadam da ću dobiti priliku u Crvenoj zvezdi. Moj san, koji će se nadam se ostvariti, je da budem najbolji strelac Zvezde i od toga nikad ne odstupam – zaključio je Lazetić.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama