Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Учинак Звездиних фудбалера у мечу против Младости

Борјан –  На свом нивоу одбранио покушај да га изненде у 15.минуту, сигуран код пар њивових покушаја из даљине, код гола ништа није могао да уради.

Дегенек – Одрадио посао без грешке, био на нивоу.

Милуновић – Већ стандарно на репрезнтативном нивоу. У одрбрани одличан. Код прекида један покушај солидан у 10.минуту. Касније дао гол за изједначење.

Гајић (замењен на полувремену) – Једна од лошијих партија. Убацивао се доста у фазу напада, али без употребљивог центаршута. Директан кривац за примљен гол.

Гобељић – Одрадио солиднио прво полувреме, али без много офанзивних покушаја. У другом полувремену кад се прешло на тројцу у последњој линији изласком Гајића, одличан на месту штопера.

Петровић ( играо до 73.минута) – Сасвим солидна партија. Дефанзивно добар. Јако често се убацивао на бокове да би „развукао дупли блок противника“, где је често било свих 10 играча иза лопте.

Катаи – уз дужно поштовање Канге и Иванића, Катаи кад је потпуно спреман је наш најбољи играч. Имао добар покушај у 13. минуту. Касније, после корнера асистирао за трћи гол, а после његове магије Николић даје четврти гол. Стварно велика част гледати оваквог мајстора у нашем дресу.

Канга – (замењен на полувремену) – Сјајно полувреме за Кангу, имао пар покушаја са дистанце, био „често на лопти“, на крају као награда за добру партију асистенција за први гол гол и дао други гол.

Иванић – Навикао нас је на добре партије овог пролећа, можда једна за нијансу слабија партија, можда га је мало и умор стигао, са обзиром да је до повратка Катаија мора много више да буде „ на лопти“ и преузима одговорност. И данас је могао поновода се „упише“ у стрелце, али је голман Младости сјајно одбранио његову шансу у 68. минуту.

Гаврић (замењен у 62.минуту) – Солидна партија, види се успон форме. Још једна утакмица за њега на десном крилу.

Павков(замењен у 73.минуту) – Још једна добра партија. После две одличне шансе прво ногом, па главом, након корнера Катаија постже трћи гол за Звезду на мечу.

Николић (ушао на полувремену) – Ушао да ојача дефанзивни део средине. Брзо по уласку дао гол. И он као и Гаврић све боље игра.

Срнић (ушао у 62.минуту) – стандардно борбен, али више се играло на супротној страни док је он био у игри.

Вукановић (ушао на полувремену) -данас без неког посебног учинка.

Фалчинели (ушао у 73.минуту) – полако се враћа после здравствених проблема, ушао кад је меч већ био решен, а није имао „лопти за гол“.

Одада (ушао у 73.минуту) – Већ је пао ритам утакмице кад је ушао да би се дала нека оцена његове игре.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама