Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Učinak Zvzedinih igrača protiv Čukaričkog: Ben igrač meča

Borjan – Kapitenski, na visini zadatka, pravovremeno istrčavanje u 25.minutu, odlična intervencija, u 57. minutu maestralna intervencija posle pokušaja Ćirkovića sa distance i u 75. minutu odlična intervencija posle pokušaja glavom Kovača nakon kornera.

Degenek – Ne baš partija kakvu smo navikli od njega, odigrao dosta konfuzno. Dozvolio da Čukarički bude i posle prekida opasan.

Milunović – I on malo nesiguran u defanzivi, ali se dosta trudio da preuzme ulogu zadnjeg veznog, čak i asistirao kod gola, nekoliko puta predriblao protivničke igraće na njihovoj polovini.

Petrović – Pokušao je u prvom poluvremenu, kada smo igrali sa trojicom pozadi, da igra desnog spoljneg. Samo u jednom navratu uspeo da se izbori za upotrebljiv centaršut, međutim uspeli su to igrači Čukaričkog da „počiste“ iz kaznenog prostora. Defanzivne zadatke obavio odlično, zamenio ga Gobeljić na poluvremenu, pa smo prešli na varijantu sa četvoricom u zadnjoj liniji.

Gavrić – igrao levog spoljnjeg, zamenljen na poluvremnu. Imao jedan baš dobar „slalom“ pred kraj prvog poluvremna, često se nudio i pokušavao da asistira, ali bez konkretnog učinka u tome.

Rodić – prvo poluvreme korektno odigrao levog štopera u drugom poluvremenu igrao beka, često se ubaciovao, ali bez nekih upotrebljivih centaršuteva.

Sanogo – Prosečna partija za njegove standarde. Odrađivao korektno posao pozadi, prenosio loptu napred, ali danas bez pokušaja „završnog pasa“. 

Ben – imao odličnu šansu iskosa u 15.minutu. Nije bio, što se kaže, „na lopti“ koliko smo navikli od njega, ali izlaskom Pavkova i premešzajem na mesto centarfora, doneo pobedu. Gol i penal nad njim. Ako se gleda konkretan učinak, definitivno igrač meča.

Kanga – nije pružio onoliko koliko smo navikli od njega, ali svakako bolja partija nego što je jesenas pružao. Skoro svaki napad bar jednom lopta kod njega, vrlo bitan igrač za nas ovog proleća i tek od njega možemo da očekujemo partije kakve on zna. Zamenjen zbog rizik od crvenog jer je imao žuti i jedan start posle toga.

Ivanić – Trudio se dosta, imao solidnu šansu u 17.minutu. Trudio se takođe u kreaciji naše igre, ali prosto danas mu nije bio dan. Kako igra ovog proleća, svakako da će mu navijači oprostiti jednu partiju koja nije na njegovom nivou.

Pavkov – bez šanse danas, dosta igrača Čukaričkog je konstantno bilo oko njega jer su se branili sa 5-6 igrača u kaznenom, pa je Pavkov jako često bivao udvajan.

Katai – dobra šansa kad je ušao na poluvremnu, posle samo par minuta u igri. Potsetio je na njegovu magiju kada se oslobodio nekoliko igrača, ali za malo je bio neprecizan. Vidi se kod pasova da je onaj stari, ali biće mu potrebno još neko vreme da bude fizički spreman kao što je bio pre pauze. Svako da mu još jedan gol znači na samopuzdanju.

Nikolić – još jedna ne baš ubedljiva partija sa njegovnje strane.

Srnić- standardno velika borbenost, ali danas bez nekog posebnog učinka.

Vukanović – Malo proveo na terenu da bi nešto konkretno mogao da učini.

Gobeljić – imao štiklu kod gola Bena, uglavnom bez nekog učinka.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama