Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Учинак Звзединих играча против Чукаричког: Бен играч меча

Борјан – Капитенски, на висини задатка, правовремено истрчавање у 25.минуту, одлична интервенција, у 57. минуту маестрална интервенција после покушаја Ћирковића са дистанце и у 75. минуту одлична интервенција после покушаја главом Ковача након корнера.

Дегенек – Не баш партија какву смо навикли од њега, одиграо доста конфузно. Дозволио да Чукарички буде и после прекида опасан.

Милуновић – И он мало несигуран у дефанзиви, али се доста трудио да преузме улогу задњег везног, чак и асистирао код гола, неколико пута предриблао противничке играће на њиховој половини.

Петровић – Покушао је у првом полувремену, када смо играли са тројицом позади, да игра десног спољнег. Само у једном наврату успео да се избори за употребљив центаршут, међутим успели су то играчи Чукаричког да „почисте“ из казненог простора. Дефанзивне задатке обавио одлично, заменио га Гобељић на полувремену, па смо прешли на варијанту са четворицом у задњој линији.

Гаврић – играо левог спољњег, заменљен на полувремну. Имао један баш добар „слалом“ пред крај првог полувремна, често се нудио и покушавао да асистира, али без конкретног учинка у томе.

Родић – прво полувреме коректно одиграо левог штопера у другом полувремену играо бека, често се убациовао, али без неких употребљивих центаршутева.

Саного – Просечна партија за његове стандарде. Одрађивао коректно посао позади, преносио лопту напред, али данас без покушаја „завршног паса“. 

Бен – имао одличну шансу искоса у 15.минуту. Није био, што се каже, „на лопти“ колико смо навикли од њега, али изласком Павкова и премешзајем на место центарфора, донео победу. Гол и пенал над њим. Ако се гледа конкретан учинак, дефинитивно играч меча.

Канга – није пружио онолико колико смо навикли од њега, али свакако боља партија него што је јесенас пружао. Скоро сваки напад бар једном лопта код њега, врло битан играч за нас овог пролећа и тек од њега можемо да очекујемо партије какве он зна. Замењен због ризик од црвеног јер је имао жути и један старт после тога.

Иванић – Трудио се доста, имао солидну шансу у 17.минуту. Трудио се такође у креацији наше игре, али просто данас му није био дан. Како игра овог пролећа, свакако да ће му навијачи опростити једну партију која није на његовом нивоу.

Павков – без шансе данас, доста играча Чукаричког је константно било око њега јер су се бранили са 5-6 играча у казненом, па је Павков јако често бивао удвајан.

Катаи – добра шанса кад је ушао на полувремну, после само пар минута у игри. Потсетио је на његову магију када се ослободио неколико играча, али за мало је био непрецизан. Види се код пасова да је онај стари, али биће му потребно још неко време да буде физички спреман као што је био пре паузе. Свако да му још један гол значи на самопуздању.

Николић – још једна не баш убедљива партија са његовње стране.

Срнић- стандардно велика борбеност, али данас без неког посебног учинка.

Вукановић – Мало провео на терену да би нешто конкретно могао да учини.

Гобељић – имао штиклу код гола Бена, углавном без неког учинка.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама