Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Капитен Јапана појачао Звезду, враћа се и Рађен

Ватерполисти Црвене звезде су крајем прошле године освојили први трофеј још од 2014. године, а у другом делу сезоне биће још јачи.

Некадашњи репрезентативац Србије, Никола Рађен, вероватно ће по трећи пут заиграти за црвено-беле, а Звезда ће појачање добити и на центарској позицији, пошто ће се Милошу Вукићевићу придружити још један искусни играч, Јусуке Шимицу, 32-годишњи репрезентативац Јапана, који је био и капитен на Олимпијским играма у Рију. Шимицу је неколико година играо у Мађарској, на Азијским играма освојио је сребро 2014 и бронзу 2010. године. После Рија био је члан националног тима на светским првенствима у Гванџуу 2019. и Будимпешти 2017. односно Светском купу у Берлину 2018. Играо је и у Београду 2019. на финалном турниру Светске лиге.

Још увек није потврђено да ће Рађен поново заиграти за Звезду, али искусни ватерполиста жели да се врати, па је остало да се договоре Црвена звезда и АЕК, а преговори, према писању Спортског Журнала, иду у добром смеру, с тим да ће београдски клуб морати да плати обештећење.

Извор: ватерполовести

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама