Vaterpolo Vaterpolo/Vesti SDCZ

Kapiten Japana pojačao Zvezdu, vraća se i Rađen

Vaterpolisti Crvene zvezde su krajem prošle godine osvojili prvi trofej još od 2014. godine, a u drugom delu sezone biće još jači.

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Nikola Rađen, verovatno će po treći put zaigrati za crveno-bele, a Zvezda će pojačanje dobiti i na centarskoj poziciji, pošto će se Milošu Vukićeviću pridružiti još jedan iskusni igrač, Jusuke Šimicu, 32-godišnji reprezentativac Japana, koji je bio i kapiten na Olimpijskim igrama u Riju. Šimicu je nekoliko godina igrao u Mađarskoj, na Azijskim igrama osvojio je srebro 2014 i bronzu 2010. godine. Posle Rija bio je član nacionalnog tima na svetskim prvenstvima u Gvandžuu 2019. i Budimpešti 2017. odnosno Svetskom kupu u Berlinu 2018. Igrao je i u Beogradu 2019. na finalnom turniru Svetske lige.

Još uvek nije potvrđeno da će Rađen ponovo zaigrati za Zvezdu, ali iskusni vaterpolista želi da se vrati, pa je ostalo da se dogovore Crvena zvezda i AEK, a pregovori, prema pisanju Sportskog Žurnala, idu u dobrom smeru, s tim da će beogradski klub morati da plati obeštećenje.

Izvor: vaterpolovesti

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama