Košarka Košarka/Izveštaji i analize

Još jedno loše izdanje Zvezde i poraz od Efesa

Foto: Euroleague.net

Još jedno loše izdanje košarkaša Crvene zvezde koji su doživeli još jedan poraz u Evroligi. Večeras su u Istanbulu doživeli poraz od Anadolu Efesa i pružili još jedno bledo izdanje.

Efes – Crvena zvezda 86:72 (29:13, 27:22, 19:17, 11:20)

Osim što su na samom početku meča poveli sa 2:3 i kasnije uspeli da smanje vodstvo domaćina 21:29, Zvezdini košarkaši večeras nisu uradili apsolutno ništa dobro.

Efes je tokom celog meča bio bolji i jednostavno skoro sve što su šutnuli ulazilo je u koš. Utakmica je tako doslovno išla u jednom smeru i domaćin je uspešno odbio svaki pokušaj crveno-belih da pokušaju da se vrate u meč.

Loše izdanje Zvezde

Ono što je Zvezdine navijače možda najviše zabrinulo na ovom meču jeste bila povreda Lojda u jednom duelu sa Šanlijem, ali srećom Zvezdin bek nije doživeo težu povredu. Ipak, trener Radonjić nije hteo da riskira, pa ga nije više uvodio u igru. 

Takođe, zanimljivo je da O’Brajanta u drugom poluvremenu nije bilo ni na klupi crveno-belih, pa nam za sada ostaje da nagađamo da li se radi o nekoj fizičkoj ili emotivnoj povredi tj. vaspitnoj meri Dejana Radonjića. 

Zvezda svoj sledeći meč u Evroligi igra protiv ekipe Asvela.

Crvena zvezda: O’Brajant, Hol 9, Volden 5, Lojd 7, Davidovac 12, Lazić 6, Rit 10, Radanov, Dobrić 12, Kuridža 7, Noko 4, Kolom.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Najbolji igrač u meču protiv Anadolu Efesa

View Results

Loading ... Loading ...

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama