Фудбал Фудбал/Вести

ГАЈИЋ: ЗАЦРТАНИ ЦИЉ ЈЕ ОСТВАРЕН

Извор: СД Црвена звезда

Велика радост нашег клуба после освојеног бода против Хофенхајма и обезбеђеног пролећа у Европи! Милан Гајић је, после још једне лавовске борбе и заслуженог бода, истакао да је ово била заиста тврда утакмица, као и да је Борјан поново фантастичним одбранама помогао црвено-белима да дођу до десетог, историјског бода.

– Заиста једна тврда, тешка утакмица. Мислим да смо и једни и други играли на резултат, без пуно прилика. На крају је Борјан са својим фантастичним интервенцијама, на које нас је већ и навикао, је помогао екипи. Крварили смо од првог до последњег тренутка као прави тим. Успели смо да обезбедимо, коло пре краја групне фазе, пролеће у Европи и остваримо наш зацртани циљ – истакао је Гајић.

Фантастичан увод утакмице приредили су навијачи који су иза југа Маракане организовали прелепи ватромет за наше играче.

– Почетак је заиста био импресиван. Осетили смо присуство наших навијача као и на свакој утакмици. Нажалост нису ту са нама, да нас са трибина бодре. Мислим да би ово била једна прелепа јесен да су и навијачи били на стадиону. Почињемо да се навикавамо, нажалост, да играмо без њих, али се надам да ће се и то у наредном период променити – подвукао је Милан Гајић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама