Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda još jednom ubedljiva protiv Vojvodine

SKHL Crvena zvezda

Hokejaši Crvene zvezde ostvarili su još jednu ubedljivu pobedu nad ekipom Vojvodine. Nakon što su u prethodnom meču, u Novom Sadu, slavili sa 10:2, ovaj put su u Ledenoj hali Pionir ostvarili pobedu od 6:0 (4:0, 0:0, 2:0).

Ni jednog trenutka ekipa Vojvodine nije bila pretnja četi Nikole Bere, a rezultat na ovom meču mogao je da bude mnogo ubedljiviji da Novosađani u međuvremenu nisu doveli u svoje redove novog golmana iz Rusije, koji je sprečio pravu katastrofu gostiju. U prilog tome govori i odnos šuteva na gol (45-7). Ali i pored odličnih odbrana, golman Vojvodine nije mogao da spreči Zvezdine napadače da nađu put do mreže, pa su tako naši hokejaši pokazali da su izraziti favoriti za osvajanje još jedne, devete, titule prvaka države.

Strelci za Crvenu zvezdu na ovoj utakmici su bili Kerezović sa 3 pogotka, dok su po jedan postigli Brkušanin, Leštarić i Janković.

Crveno-beli su na ovom meču nastupili u sastavu: Ranković, Mitić, Anić, Podunavac, Brkušanin, Leštarić, Kerezović, Luković, Novaković, Voinović, Dragović M., Janković, Španjević, Gvozdenović, Mitrović, Sabadoš, Anđelković, Dragović V., Vdović.

Podsećamo da će naši hokejaši u decembru mesecu započeti i svoja takmičenja u okviru IHL lige, ali kako stvari stoje sve svoje mečeve će igrati u gostima zbog situacije sa korona virusom, a mečevi protiv Vojvodine se računaju kako za domaće, tako i za IHL takmičenje.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama