Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Војводина – Црвена звезда 3. чин

У вероватно најчуднијој сезони до сада, проузрокованој ситуацијом са корона вирусом, Црвена звезда и Војводина састаће се по трећи пут и одмерити своје снаге на леду.

Као што смо прошли пут јавили, ови мечеви би требало да се бодују и за ИХЛ такмичење ова два клуба, али за сада, по свим информацијама које имамо, не зна се са сигурношћу да ли ће ова два клуба уопште играти ИХЛ. Тако за сада Звезда и Војводина своје мечеве играју само у оквиру Државног првенства Србије у којем би још требало да учествују две екипе – Ред Тим (јуниори Звезде) и НСА из Бугарске, али подробнијих информација о томе још увек нема на видику. Чак ни људи запослени у нашем хокејашком клубу не могу да потврде ни једну од тих информација и речено нам је да за сада све виси у ваздуху.

Иначе, Црвена звезда је у претходна два дуела славила против Војводине. Први пут наши хокејаши су били бољи у Новом Саду када су славили са 10:2, док су други пут победили у Леденој хали Пионир са 6:0. Трећи меч на распореду је у недељу (6. децембар) у Новом Саду са почетком од 18:30 часова.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама