Hokej Hokej/Najava utakmica

Vojvodina – Crvena zvezda 3. čin

U verovatno najčudnijoj sezoni do sada, prouzrokovanoj situacijom sa korona virusom, Crvena zvezda i Vojvodina sastaće se po treći put i odmeriti svoje snage na ledu.

Kao što smo prošli put javili, ovi mečevi bi trebalo da se boduju i za IHL takmičenje ova dva kluba, ali za sada, po svim informacijama koje imamo, ne zna se sa sigurnošću da li će ova dva kluba uopšte igrati IHL. Tako za sada Zvezda i Vojvodina svoje mečeve igraju samo u okviru Državnog prvenstva Srbije u kojem bi još trebalo da učestvuju dve ekipe – Red Tim (juniori Zvezde) i NSA iz Bugarske, ali podrobnijih informacija o tome još uvek nema na vidiku. Čak ni ljudi zaposleni u našem hokejaškom klubu ne mogu da potvrde ni jednu od tih informacija i rečeno nam je da za sada sve visi u vazduhu.

Inače, Crvena zvezda je u prethodna dva duela slavila protiv Vojvodine. Prvi put naši hokejaši su bili bolji u Novom Sadu kada su slavili sa 10:2, dok su drugi put pobedili u Ledenoj hali Pionir sa 6:0. Treći meč na rasporedu je u nedelju (6. decembar) u Novom Sadu sa početkom od 18:30 časova.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama