Хокеј Хокеј/Извештаји

У12 победила Марбо, У14 изгубила на пенале од Партизана

Млађе селекције Црвене звезде, старији почетници (У12) и кадети (У14), овог викенда одиграли су своје мечеве у оквиру Државног првенства Србије.

Прво је у суботу на лед изашла екипа старијих почетника, коју тренира Вукашин Стевић, и са лакоћом однела победу над екипом Марбо (други тим Партизана) резултатом 14:3. 

У другом сусрету који су играли пионири (У14) против вечитог ривала, Партизана, виђена је велика борба и нажалост пораз наше Звезде. Ипак, тренер Вукашин Стевић (водио ову селекцију уместо Марка Јулоског) сигурно може да буде задовољан јер однос снага у припремном периоду је указивао да би вечити ривал требао са лакоћом да однесе победу у овом мечи. На руку пионира нису ишли ни неки претходни мечеви које су изгубили, што их је сигурно, на неки начин, деморалисало. Ипак, скупили су снаге и мотива да се супроставе вршњацима из Партизана па је регуларни део меча завршен 1:1 (гол за изједначење постигао је Богдан Николић). Ипак, црвено-бели нису имали среће у пенал серији па је вечити ривал однео победу од 2:1. 

Верујемо да ће овај наступ пионирима Црвене звезде бити велико охрабрење за наставак такмичења и да ће у наредним дуелима показати сав свој раскош и квалитет. 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама