Hokej Hokej/Izveštaji

U12 pobedila Marbo, U14 izgubila na penale od Partizana

Mlađe selekcije Crvene zvezde, stariji početnici (U12) i kadeti (U14), ovog vikenda odigrali su svoje mečeve u okviru Državnog prvenstva Srbije.

Prvo je u subotu na led izašla ekipa starijih početnika, koju trenira Vukašin Stević, i sa lakoćom odnela pobedu nad ekipom Marbo (drugi tim Partizana) rezultatom 14:3. 

U drugom susretu koji su igrali pioniri (U14) protiv večitog rivala, Partizana, viđena je velika borba i nažalost poraz naše Zvezde. Ipak, trener Vukašin Stević (vodio ovu selekciju umesto Marka Juloskog) sigurno može da bude zadovoljan jer odnos snaga u pripremnom periodu je ukazivao da bi večiti rival trebao sa lakoćom da odnese pobedu u ovom meči. Na ruku pionira nisu išli ni neki prethodni mečevi koje su izgubili, što ih je sigurno, na neki način, demoralisalo. Ipak, skupili su snage i motiva da se suprostave vršnjacima iz Partizana pa je regularni deo meča završen 1:1 (gol za izjednačenje postigao je Bogdan Nikolić). Ipak, crveno-beli nisu imali sreće u penal seriji pa je večiti rival odneo pobedu od 2:1. 

Verujemo da će ovaj nastup pionirima Crvene zvezde biti veliko ohrabrenje za nastavak takmičenja i da će u narednim duelima pokazati sav svoj raskoš i kvalitet. 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama