Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Poraz Zvezde u Nišu

Fudbalerke Crvene zvezde doživele su poraz od Mašinca Trace rezultatom 2:1 u 8. kolu Superlige Srbije.

Crveno-bele su na gostovanju u Nišu primile gol već posle 8. minuta igre kada je strelac bila Miljana Ivanović. Pokušavao je naš tim da dođe do izjednačenja i u tome uspeo tek u 85. minutu kada je sa bele tačke precizna bila Jovana Miladinović. I kada se činilo da će ekipe podeliti bodove, sudija meča je ponovo dosudila jedanaesterac, ali ovoga puta za domaće u 89. minutu. Golman Zvezde Jovana Petrović bila je nemoćna protiv Jovane Vasiljković koja je donela trijumf i veliku radost svojoj ekipi.

Ovo je bio drugi poraz Crvene zvezde u ovoj sezoni, a Mašinac je sa ova tri boda preskočio naš tim u borbi za 2. mesto na tabeli. U 9. kolu Zvezdine dame dočekuju lidera šampionata ekipu Spartaka.

MAŠINAC TRACE – CRVENA ZVEZDA 2:1 (1:0)

Niš – Stadion: ŽFK Mašinac. Sudija: Ivana Čolaković. Strelci: Ivanović u 8. minutu, Vasiljković u 89. minutu iz penala za Mašinac i Miladinović u 85. minutu iz penala za Crvenu zvezdu. Žuti kartoni: Lilić, M. Stevanović, Vučković (Mašinac), Barjaktarović, Vasović, Đorđević (Crvena zvezda).

MAŠINAC: V. Stanković, M. Stevanović, Vučković, M. Stanković, Ivanović, Krstić (Pavlović od 67. minuta), Vasiljković, J. Stevanović (Šarac od 89. minuta), Lilić, Marjanović (Pejčić od 50. minuta), Đorđević.

CRVENA ZVEZDA: Petrović, Šćepanović (Vasović od 67. minuta), Đorđević, Miladinović, Krstić, A. Savanović, Tenkov, Barjaktarović, Nikolić, Aranđelović, Milović (Pavlović od 37. minuta).

Izvor: SDCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama