Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Dva remija Crvene zvezde na početku sezone

Sa dva remija na početku Superlige Srbije za žene fudbalerke Crvene zvezde su započele novu sezonu.

Crveno-bele su u 1. kolu gostovale Zemunu, a rezultat na kraju utakmice bio je 2:2. Naše fudbalerke su stizale do vođstva golovima Mirele Tenkov, ali su se Zemunke vraćale u igru i uspele su da ostanu neporažene.

I u 2. kolu Superlige crveno-bele su gostovale u Zemunu, ali ovoga puta ekipi Sloge. Domaće su povele u 21. minutu, ali je Zvezda do kraja poluvremena uspela da izjednači golom Raise Mbape Etoundi u 42. minutu za 1:1. Upravo je to bio i konačan rezultat utakmice, pa je naš tim u prva dva kola osvojio dva boda i nalazi se na 8. mestu na tabeli.

Crvena zvezda će u 3. kolu dočekati TSC iz Kanjiže u nedelju 23. avgusta u 17 časova.

U sezoni 2020/21 ŽFK Crvena zvezda će nastupati u sastavu Sara Cetinja, Ana Šćepanović, Teodora Stojaković, Andrijana Trišić, Nikolina Milović, Jovana Miladinović, Anđela Krstić, Aleksandra Savanović, Mirela Tenkov, Margita Vasović, Anđela Popović, Jovana Petrović, Mbape Etoundi Raisa Neli, Ksenija Pavlović, Tijana Đorđević, Sara Savanović, Nikoleta Nikolić, Ana Barjaktarević, Katarina Đorđević, Jovana Aranđelović i Svetlana Crnjak. Šef stručnog štaba je Bora Raduka, asistenti su Vladimir Simić i Bojan Maravić, lekar dr Ranko Todorović, a fizioterapeut Slobodan Petrović.

Izvor: SDCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama