Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Драгана Ивковић: Девојке су здраве и већ размишљамо о новој сезони

Челници Ватерполо савеза Србије су одлучили пре два месеца да се такмичење за сениоре и сениорке не наставља, али је у плану било да се играју турнири за млађе категорије.

Међутим, епидемиолошка ситуација у Србији се знатно погоршала и сва такмичења су одложена и није извесно да ће се уопште играти. Драгана Ивковић, тренер Црвене звезде, истиче да је најважније да су све девојке здраве и да сада већ размишља о новој сезони.

– У овом моменту важно је да су девојаке на тренинзима и да су здраве. Радимо, тренирамо, очекује их велики изазов у наредној сезони, тако да мотив за рад имају. Спремамо се и мислимо на следећу сезону и такмицења која нас очекују – рекла је селекторка Србије и додала да није потврђено да се турнири за млађе категорије дефинитивно отказују, али да можда и није реално да се одиграју.

– Још увек није потврђено, али је бас тешко да се тренутна ситуација стабилизује тако брзо и реалније је размишљати о следећој сезони. Иако би ми сви највише волели сада да играмо, није безбедно и није реално.

Такође, почетак припрема репрезентације Србије био је заказан за прву недељу јула, али је и то окупљање померено.

Извор: vaterpolovesti.com

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама