Košarka Košarka/Vesti

LENGSTON HOL: JEDVA ČEKAM DA STIGNEM U BEOGRAD

Izvor: SD crvena zvezda

Menadžment KK Crvena zvezda mts uradio je veliki deo posla u sastavljanju konkurentnog tima za sezonu 2020/2021. Pred crveno-belima je veoma izazovna sezona, a ključevi tima dati su u ruke klupskoj legendi Saši Obradoviću koji sa svojim stručnim štabom uveliko vrši pripreme.

Jedna od poslednjih akvizicija Crvene zvezde je Lengston Hol, moderni plejmejker koji je imao izvrsnu sezonu u Evrokupu nastupajući za Promiteas. Posle sjajne koledž karijere, period aklimatizacije na evropsku košarku je iza njega i čini se da je pravo vreme za iskorak na najviši nivo, onaj evroligaški.

Hol je trenutno u Atlanti i odatle je poslao video poruku gde se obraća navijačima Crvene zvezde. Nestrpljiv da se pridruži ekipi i silno motivisan imao je snažnu poruku:

– Pozdrav za sve navijače Crvene zvezde, ja sam Lengston Hol i ne mogu da dočekam da stignem u Beograd. Čuo sam sjajne stvari o gradu, klupskoj organizaciji i pre svega o navijačima. Čuo sam da ste vi najbolji navijači u celoj Evropi i ne mogu da dočekam da se sretnemo. Trenutno sam u Atlanti, ali za samo nekoliko nedelja stižem u Beograd tako da se vidimo uskoro – istakao je Lengston Hol.