Fudbal Fudbal/Vesti

PODRŠKA DELIJA NA DIVČIBARAMA

Izvor: SD Crvena zvezda

Naši fudbaleri odradili su drugi trening osmog dana priprema na Divčibarama i to po, njima omiljenom, kišovitom vremenu. Trening je počeo posetom navijača koji su napravili bakljadu i pesmom podržali Zvezdine snage istakavši poruku “I kad ne čuješ naš glas znaj da si deo nas!”.

Potom naši igrači su obavili zagrevanje kako bi se mišići što pre privikli na hladno vreme. Zamisao glavnog kondicionog trenera Federika Panonćinija naši fudbaleri pretvaraju u delo, a takođe u odličnom su ritmu što predstavlja dodatmu snage našeg tima.

Iako je kiša padala jačim intezitetom, teren hotela „Crni vrh“ je u odličnom stanju, a to je neophodan segment za uvežbavanje igre. Stručni štab je za Zvezdine fudbalere i ovog puta spremio ono što najviše vole – loptu. Pre same igre, odigrali su i popularnu ševu.

Zatim se prešlo i na igru na dva gola, na skraćenom terenu, a Zvezdine snage su bile podeljene u tri ekipe. Timovi su se takmičili, ali istovremeno slušali savete stručnog štaba i marljivo ih pretvarali u delo. Mogli su se čuti povici hvale upućeni od strane Dejana Stankovića, ali i ostalih trenera. Igra je postajala sve zanimljivija, pljuštali su golovi, odbrane, ali i fenomenalni potezi naših fudbalera.

Na kraju, pobednik je bio samo jedan, a tu ekipu su činili Borjan, Degenek, Milunović, Gobeljić, Jovičić, Vulić, Katai, Spiridonović i Radulović.

Naši momci su se posle sat i po vremena uputili ka hotelu na zasluženi odmor posle dva naporna treninga, a već sutra ih očekuju novi izazovi na Divčibarama.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama