Кошарка Кошарка/Вести

Никола Поповић се вратио у Црвену звезду!

Центар Никола Поповић, некадашњи играч јуниорског погона КК Црвена звезда, након четворогодишњег искуства у НЦАА лиги где је играо за Бостон Колеџ, враћа се међу црвено-беле са којима је потписао четворогодишњи уговор!

Поповић је некадашњи млади репрезентативац Србије и финалиста јуниорске Евролиге са црвено-белима 2015. године- Рођен је 19. јула 1997.године у Бања Луци. Висок је 211 центиметара и игра на позицији крилног центра и центра.

Доласком (повратком) Поповића Црвена звезда је наставила са праксом давања шансе својој деци и у складу са најављеном трансфер политиком „купујмо домаће“. Никола се враћа у своју Црвену звезду у којој жели да остави траг и као сениор:

„ Драго ми је да се враћам у своју кућу. Претходне четири године провео сам у САД, направио сам важан корак, стекао образовање, стекао и додатно играчко искуство, и враћам се у Црвену звезду где желим да оставим велики траг. Сматрам да сам донео најбољу одлику и да сам изабрао најбољи пут. Сада је на мени да радим, да тренирам и да се наметнем“ рекао је приликом потписа уговора Никола Поповић, који је током каријере на Бостон Колеџу био један од најбољих центара у АЦЦ, најјачој НЦАА конференцији.

Према договору, Никола ће прву од четири сезоне провести у дресу КК ФМП, где ће се привикавати на захтеве европске кошарке у којој није био последње 4 године.

Никола добро дошао у Црвену звезду!

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Who's Online

There are no users currently online
Скочи на траку са алаткама