Fudbal Fudbal/Vesti

Pojačan ritam treninga, šansa za dvojicu omladinaca

Izvor: SD Crvena zvezda

Prvotimci Crvene zvezde nastavili su sa treninzima po grupama. Posle uvodna dva dana koji je obeležio nešto niži intenzitet treninga, danas je trener Dejan Stanković pojačao ritam rada a priključio je i dvojicu omladinaca Iliju Babića i Uroša Blagojevića.

Šampion Srbije dodaje gas, Stanković i stručni štab podigli su intenzitet i vreme dužine trajanja rada ali i igračima dodali jedan novi set rada sa loptom koji je današnji trening učinio dinamičnijim i interesantnijim. Bez obzira što se radilo u tri grupe uz poštovanje svih instrukcija oko treninga na otvorenom koje je propisalo Ministarstvo omladine i sporta, fudbaleri našeg tima su kroz niz vežbi odradili su tehničko-taktičke detalje na kojima od starta insistira stručni štab. Pomeranja, brži protok i kontrola lopte bili su osnovni cilj današnjeg rada što je posebno prijalo fudbalerima posle duže pauze i rada u kućnim uslovima.

Iako suočeni sa novim režimom rada i principima, bilo je uočljivo da su se omladinci Ilija Babić i Uroš Blagojević potrudili da ostave dobar utisak. Crvena zvezda je i ovim potezom pokazala da vodi računa o svojim talentima i da ulaže u budućnost.

Čuvari mreže našeg kluba Milan Borjan, Zoran Popović i Andrija Katić su na drugom terenu zajedno sa Bojanom Jorgačevićem odradili svoj deo treninga koji je takođe imao jači intenzitet nego prethodnih dana.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama