Фудбал Фудбал/Вести

Појачан ритам тренинга, шанса за двојицу омладинаца

Извор: СД Црвена звезда

Првотимци Црвене звезде наставили су са тренинзима по групама. После уводна два дана који је обележио нешто нижи интензитет тренинга, данас је тренер Дејан Станковић појачао ритам рада а прикључио је и двојицу омладинаца Илију Бабића и Уроша Благојевића.

Шампион Србије додаје гас, Станковић и стручни штаб подигли су интензитет и време дужине трајања рада али и играчима додали један нови сет рада са лоптом који је данашњи тренинг учинио динамичнијим и интересантнијим. Без обзира што се радило у три групе уз поштовање свих инструкција око тренинга на отвореном које је прописало Министарство омладине и спорта, фудбалери нашег тима су кроз низ вежби одрадили су техничко-тактичке детаље на којима од старта инсистира стручни штаб. Померања, бржи проток и контрола лопте били су основни циљ данашњег рада што је посебно пријало фудбалерима после дуже паузе и рада у кућним условима.

Иако суочени са новим режимом рада и принципима, било је уочљиво да су се омладинци Илија Бабић и Урош Благојевић потрудили да оставе добар утисак. Црвена звезда је и овим потезом показала да води рачуна о својим талентима и да улаже у будућност.

Чувари мреже нашег клуба Милан Борјан, Зоран Поповић и Андрија Катић су на другом терену заједно са Бојаном Јоргачевићем одрадили свој део тренинга који је такође имао јачи интензитет него претходних дана.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама