Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda na korak od 8. titule

Hokejaši Crvene zvezde su na korak od 8. titule prvaka Srbije,a treće uzastopno.

Večeras je u Novom Sadu odigran prvi finalni duel za prvaka države između Crvene zvezde i Vojvodine. Nažalost, situacija sa korona virusom učinila je svoje, pa je meč odigran bez prisustva publike, gotovo sigurno je da će i drugi susret, onaj u Beogradu, biti pred praznim tribinama.

Ipak, to nije omelo Zvezdine hokejaše da večeras savladaju Vojvodinu i tako zabeleže i petu pobedu nad ovim rivalom u ovoj sezoni (4 u IHL-u i 1 u prvenstvu Srbije). Iako je Vojvodina prošli susret, u okviru IHL-a, izgubila u Beogradu tek u produžetku, ovaj put nisu mogli da odole našim oklopnicima koji su pokazali ko je gazda u Srbiji.

Crvena zvezda je večeras slavila sa 3:0 (1:0, 1:0, 1:0), a strelci su bili Anić (asistencija Anđelković), Novaković (asistencija Brkušanin) i Mlađenović (asistencija Daniel).

Još uvek se ne zna, a najviše zbog prekida plej ofa IHL-a, kada će druga utakmica Zvezde i Vojvodine biti odigrana, ali u svakom slučaju beogradski crveno-beli su na korak od 8. titule prvaka države i sumnjamo da će naši oklopnici prokockati tu priliku.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama