Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда на корак од 8. титуле

Хокејаши Црвене звезде су на корак од 8. титуле првака Србије,а треће узастопно.

Вечерас је у Новом Саду одигран први финални дуел за првака државе између Црвене звезде и Војводине. Нажалост, ситуација са корона вирусом учинила је своје, па је меч одигран без присуства публике, готово сигурно је да ће и други сусрет, онај у Београду, бити пред празним трибинама.

Ипак, то није омело Звездине хокејаше да вечерас савладају Војводину и тако забележе и пету победу над овим ривалом у овој сезони (4 у ИХЛ-у и 1 у првенству Србије). Иако је Војводина прошли сусрет, у оквиру ИХЛ-а, изгубила у Београду тек у продужетку, овај пут нису могли да одоле нашим оклопницима који су показали ко је газда у Србији.

Црвена звезда је вечерас славила са 3:0 (1:0, 1:0, 1:0), а стрелци су били Анић (асистенција Анђелковић), Новаковић (асистенција Бркушанин) и Млађеновић (асистенција Даниел).

Још увек се не зна, а највише због прекида плеј офа ИХЛ-а, када ће друга утакмица Звезде и Војводине бити одиграна, али у сваком случају београдски црвено-бели су на корак од 8. титуле првака државе и сумњамо да ће наши оклопници прокоцкати ту прилику.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама